| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 12:38

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 65 66 »


У мистецькій залі музею історії міста Хмельницького на численні прохання поціновувачів живопису музейники влаштували творчу зустріч з династією хмельницьких художників – батька і сина Мілярів, завдячуючи неабиякому мистецькому та педагогічному талантам яких у місті зростає нова плеяда обдарованих митців.



Музей історії міста Хмельницького спільно з Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради та комунальною установою «Молодіжний центр» взяв участь у проведенні для учнів 8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької міської територіальної громади захоплюючої квест-гри «Слідами героїв».


На численні прохання наших друзів та підписників влаштовуємо творчу зустріч з митцями двох художніх студій, живописні роботи яких наразі експонуються в музеї історії міста Хмельницького!



"РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА - ВІЙНА ІДЕНТИЧНОСТЕЙ" - під такою назвою в музеї історії міста Хмельницького 24 травня 2023 року відбулася авторська лекція директора музею Галини Барабаш в рамках просвітницького заходу - уроку історії, присвяченому Дню Героїв України.



"Їхня боротьба - наша незалежність" - під такою назвою в музеї історії міста Хмельницького відбувся урок історії, присвячений Дню Героїв України.



Сьогодні, 23 травня 2023 року, – 454-й день спротиву повномасштабній російсько-рашистській агресії у священній для українців визвольній війні, яка триває з 20 лютого 2014 року.



18 травня в музеї історії міста Хмельницького з нагоди Міжнародного дня музеїв у рамках  мистецького проєкту ГО "Хранителі спрадщини" відкрилась унікальна колективна експозиція портретного живопису "Образи та постаті". 



Щороку, у третій четвер травня, в Україні відзначається одне з найкрасивіших свят — свято національного українського одягу День вишиванки.



Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки. Це свято самобутнє і не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Втім, мільйони українців саме цього дня дістають із шафи національне вбрання – вишиванку, і йдуть у ній на роботу, в університет чи до школи. У 2023 році День вишиванки припадає на 18 травня.


(Продовження)
З відновленням Української державності під час Визвольних змагань 1917-1921 років відбувалося становлення національних Збройних сил України.  Істотну роль в бойових діях, які провадила Армія УНР проти численних ворогів  у 1917–1920 рр., відігравали українські військово-повітряні сили. Історія Повітряного флоту Українських Визвольних змагань тісно пов'язана з Проскуровом.

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024