| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-04-30, 18:51

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Жовтень » 17 » Цикл лекцій-екскурсій про Героїв Маріуполя триває
17:04
Цикл лекцій-екскурсій про Героїв Маріуполя триває
Музей історії міста Хмельницького продовжує проведення циклу екскурсій-лекцій для учнівської молоді на базі Хмельницької художньої школи, де з 4 жовтня експонується меморіальна фотовиставка-реквієм "Полк "Азов" - Янголи Маріуполя". 17 жовтня екскурсантами експозиції стали старшокласники Хмельницького ліцею № 14 ім. Івана Огієнка.
Пані Галина Барабаш, директор музею історії міста Хмельницького, розповіла школярам про незламних азовців та героїчну оборону Маріуполя.


Школярі ознайомились із 218 інформативними постерами з фотопортретами загиблих азовців - оборонців Маріуполя та Азовсталі, з біографічними відомостями про Героїв, переліком нагород, які вони отримали за мужність і звитягу. Серед загиблих Героїв Маріуполя є й воїни з Хмельниччини.
Крім того, під час лекції-реквієму учнівська молодь дізналась про бойовий шлях полку «Азов», отримала вірне тлумачення його сакральної символіки, почула про трагічні події героїчної оборони Маріуполя, мала змогу віртуально перенестись на втаємничену містерію азовців «День мертвих», аби разом з ними вшанувати пам'ять загиблих.



Нагадаємо, виставка-реквієм "Полк "Азов" - Янголи Маріуполя" приймає відвідувачів впродовж жовтня у виставковій залі Хмельницької художньої школи.
Переглядів: 145 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024