| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-07-27, 07:08

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 67 68 »


Щороку 27 січня відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Ця дата знаменує річницю звільнення від нацистів концентраційного табору Аушвіц-Біркенау радянськими військамиу 1945 році. З нагоди вшанування пам’яті жертв Голокосту в музеї Проскурівського підпілля розпочала роботу міні-експозиція «Жахіття Голокосту на Поділлі. Наш біль – наша пам’ять», у яку увійшли фото- та друковані матеріали із історії цих подій на території Поділля.



У музеї Проскурівського підпілля вшанували пам'ять відважної підпільниці, учасниці Проскурівської окружної підпільно-партизанської організації Ченаш Марії Миколаївни.

«Творчість без меж» – саме так назвала свою персональну виставку в музеї історії міста Хмельницького художниця та народна майстриня з Городка пані Олена Марчук.


17 листопада у музеї історії міста Хмельницького відбулося відкриття виставки «Революція Гідності – символ свободи і духу» .


З метою вшанування подвигу партизан і підпільників 20 вересня у музеї Проскурівського підпілля відбувся урок мужності «Незламний фронт відваги й доблесті», присвячений Дню партизанської слави.









































В культурну програму конференції була включена й атмосферна екскурсія містом з гідом-екскурсоводом із музею історії міста Хмельницького. 

Cезон екскурсій до музею історії міста розпочато!
Завітайте до нас і ви! Ласкаво просимо!





У «Спогади дитинства» – а саме так називається нова виставка в музеї історії міста Хмельницького – запросили з 18 травня до 18 червня своїх гостей майстри народної художньої студії «Рукотвори» та члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України.  







Символічно, що саме 9 травня – у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – в музеї історії міста Хмельницького відкрилась пересувна виставка світлин з передової  антитерористичної операції на Сході України під назвою «Легіон Свободи». На фото зображені бійці батальйону «Січ», добровольці та бійці регулярних частин. Виставку планують згодом повезти і в інші міста Хмельницької області. 

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024