| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-03-19, 10:19

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 65 66 »
Cезон екскурсій до музею історії міста розпочато!
Завітайте до нас і ви! Ласкаво просимо!





У «Спогади дитинства» – а саме так називається нова виставка в музеї історії міста Хмельницького – запросили з 18 травня до 18 червня своїх гостей майстри народної художньої студії «Рукотвори» та члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України.  







Символічно, що саме 9 травня – у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – в музеї історії міста Хмельницького відкрилась пересувна виставка світлин з передової  антитерористичної операції на Сході України під назвою «Легіон Свободи». На фото зображені бійці батальйону «Січ», добровольці та бійці регулярних частин. Виставку планують згодом повезти і в інші міста Хмельницької області. 

Під такою символічною назвою напередодні відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у музеї Проскурівського підпілля відбувся урок мужності для  учнів шостих класів навчально-виховного комплексу № 10 міста Хмельницького. 

Багато хто з нас, щойно відзначивши Великдень, ще й досі отримує пасхальні привітання. Деяким з нас, за давньою традицією, надходять великодні поштівки. А дехто з нас їх колекціонує…

А ви знаєте, що перші художні листівки почали друкуватися в Російській імперії лише наприкінці XIX століття? 


Святом «Відкрий своє місто» 
22 квітня 
Хмельницький розпочав 
новий туристичний сезон 2016 року. 
Музей історії міста став активним учасником цього масштабного велелюдного свята міського туризму в обласному центрі.



Що таке європейська країна? 

Серед інших складових цього поняття – толерантність. 

Тобто, країна має бути такою, де є місце для всіх, повага до кожного, можливість бути рівним у правах та можливостях. 

Розповісти про це найпростішим способом – карикатурою – вирішили члени Асоціації карикатуристів України, організувавши 7 всеукраїнський конкурс карикатур з прав людини «Дискримінація і толерантність в Україні». 

Роботи учасників побували в багатьох містах і селах, а 22 квітня приїхали до Хмельницького. 

Відкриття виставки відбулося в музеї історії міста Хмельницького, що на Проскурівській, 30.


16 березня, напередодні відзначення 72-ої річниці визволення Проскурова від нацистських окупантів, у музеї Проскурівського підпілля відбувся урок пам’яті «В серцях і пам’яті народній», приурочений цій визначній події.

Березнева мистецька зала музею історії міста Хмельницького вже вкотре традиційно збирає містян, які шанують особистість і творчість Тараса Шевченка в синтезі з сучасним художнім мистецтвом. Цьогоріч шевченківський березень музею історії міста Хмельницького представляє персональна виставка графіки і живопису заслуженого художника України Михайла Андрійчука під ємкою і влучною назвою «Шевченків світ в буянні фарб, сплетінні ліній».

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024