| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 03:03

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2022 » Травень » 07
З нагоди відзначення в Україні Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у попередній частині цього дослідження ми розповіли вам про цікавий експонат з фондового зібрання музею історії міста Хмельницького – військовий артефакт часів ІІ Світової війни. Йшлося про  ідентифікаційний жетон військовослужбовця німецької армії періоду Другої світової війни.


Розібравшись, що це за предмет, поринемо в історію створення та використання відповідних ідентифікаційних знаків військовослужбовців інших країн-учасниць ІІ Світової війни.





З нагоди відзначення в Україні Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні розповімо вам про цікавий експонат з фондового зібрання музею історії міста Хмельницького – військовий артефакт часів ІІ Світової війни. Це ідентифікаційний жетон військовослужбовця німецької армії періоду Другої світової війни. Давайте спробуємо розібратись, що це за предмет.

День матері - це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.



До Дня радіо музей історії міста Хмельницького радо демонструє вам свою колекцію радіоприймачів різних років.




Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024