| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 15:59

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Травень » 15
За гарною традицією другої неділі травня в Україні віншують матерів. До українського національного дійства у сквері імені Шевченка долучилися й музейники, які влаштували в тематичному павільйоні "Колиска роду - українська хата" не лише гідне обрамлення для виступу дитячих колективів шкіл мистецтв та музичних шкіл міста, а й привабливу селфізону.



Відкривати своє місто гостям початку туристичного сезону допомагали музейники музею історії міста Хмельницького та музею Проскурівського підпілля та ще й з призами, які можна було вибороти в історичному квесті.



Днями в музеї Проскурівського підпілля відбулася квест-вікторина для учнів Хмельницької гімназії № 1 ім. В. Красицького та студентів Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, присвячена подіям Другої світової війни та героїці наших днів.



Запрошуємо хмельничан і гостей міста на відкриття спільного художнього проекту українських та білоруських художників «Білоруси з Україною в серці», яке відбудеться 16 травня о 15.00 в мистецькій залі музею історії міста Хмельницького, що на Проскурівській, 30.



Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024