| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 02:41

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Травень » 15 » Відкривати своє місто гостям початку туристичного сезону допомагали музейники
12:28
Відкривати своє місто гостям початку туристичного сезону допомагали музейники
Відкривати своє місто гостям початку туристичного сезону допомагали й музейники музею історії міста Хмельницького та музею Проскурівського підпілля та ще й з призами, які можна було вибороти в історичному квесті.


Цього дня працівники музею підготували для потенційних туристів історичний квест, пройти який можна було з допомогою 3-d-окулярів, а також віртуально прогулятися містом Хмельницьким на відповідній екскурсії.






Не обійшлося й без переможців: кожен, хто виконав завдання віртуального історичного квесту, мав змогу отримати чудові тематичні призи - і саме з історії міста, аби дізнатися про рідне місто ще більше і принагідно завжди бути напоготові з цієї теми.



Крім цих цікавих заходів, музейники запросили до свого павільйону школярів з Хмельницької гімназії № 2, котрі розробили тематичну екскурсію "Металеві дива Миколи Мазура", яку й провели для всіх охочих у сквері імені Тараса Шевченка.



Активним гостем та учасником відкриття туристичного сезону в Хмельницькому став і міський голова Олександр Симчишин.  



Також у музейному павільйоні до уваги хмельничан і гостей міста розробником проекту "Небесний Проскурів" Вадимом Бабієм вперше в місті був представлений інтерактивний монітор, яким невдовзі зможе скористатися кожен відвідувач музею історії міста Хмельницького. 


Переглядів: 881 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024