| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 15:31

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 28
Днями музею історії міста Хмельницького випала нагода приймати високого київського гостя - головного інфекціоніста України, завідувача кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, професора, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України Ольгу Голубовську. Пані Ольгу супроводжували провідні хмельницькі медики - заступник директора Департаменту охорони здоров`я Хмельницької облдержадміністрації Тетяна Косовська та Оксана Піддубна, головний лікар Хмельницької міської інфекційної лікарні.





У рамках співпраці з військовими частинами, які дислокуються в місті Хмельницькому, днями до музею завітав особовий склад військової частини А1538. Музейники не лише радо надали хлопцям, які проходять у місті строкову військову службу в цій частині, можливість безкоштовно відвідати музей та оглянути експозицію, а й тактильно ознайомитися з деякими експонатами, сфотографуватися з ними та дізнатися про них багато цікавого.


У платформи "Небесний Проскурів", яка стартувала в місті на початку року, дедалі більшає прихильників. Стати користувачем 3-d туру містом легко: достатньо прийти до музею історії міста з власним смартфоном з можливістю сканування QR-коду, придбати вхідний квиток (9 грн або 6 грн пільговий) та після огляду експозиції з задоволенням поринути в мандри небесними просторами над нашим мальовничим містом за допомогою 3d-окулярів, яких є вдосталь для користування в музеї.




Наукова бібліотека та інвентарна група збереження "Книги" постійного фонду музею історії міста Хмельницького нещодавно поповнились новими надходженнями.




Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024