| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 07:57

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Платформа "Небесний Проскурів" - у дії в музеї історії міста Хмельницького
13:33
Платформа "Небесний Проскурів" - у дії в музеї історії міста Хмельницького
У платформи "Небесний Проскурів", яка стартувала в місті на початку року, дедалі більшає прихильників. Стати користувачем 3-d туру містом легко: достатньо прийти до музею історії міста з власним смартфоном з можливістю сканування QR-коду, придбати вхідний квиток (9 грн або 6 грн пільговий) та після огляду експозиції з задоволенням поринути в мандри небесними просторами над нашим мальовничим містом за допомогою 3d-окулярів, яких є вдосталь для користування в музеї.


Саме так зробили хмельничани, які завітали до музею всією родиною на популярну нині виставку військової мініатюри, а побачили, крім неї, навіть те, на що й не очікували, адже мали можливість помандрувати високоякісними тривимірними панорамами міста, знятими з висоти пташиного польоту.



Отже, відвідини музею для цієї родини хмельничан залишили по собі не лише гарний настрій, а й цікаві світлини і приємні спогади. 
Додамо, що Хмельницький є першим містом в Україні, де розроблений і втілений в дійсність подібний проект 3d-панорам для віртуальних прогулянок містом. Поспішайте долучитися до новинки і ви! 
Переглядів: 885 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024