| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 02:00

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Музейна шефська допомога військовим: цікаве дозвілля для захисників України
14:12
Музейна шефська допомога військовим: цікаве дозвілля для захисників України

У рамках співпраці з військовими частинами, які дислокуються в місті Хмельницькому, днями до музею завітав особовий склад військової частини А1538. Музейники не лише радо надали хлопцям, які проходять у місті строкову військову службу в цій частині, можливість безкоштовно відвідати музей та оглянути експозицію, а й тактильно ознайомитися з деякими експонатами, сфотографуватися з ними та дізнатися про них багато цікавого.



З величезною цікавістю юні воїни детально роздивлялися популярну нині виставку військової мініатюри хмельничанина Геннадія Совви "Друга світова в мініатюрі", експозицію Середньовіччя, залу етнографії та експозицію, присвячену сучасним бойовим подіям на Сході України. Для хлопців цього дня навіть мав честь заграти старовинний грамофон в інсценованій  міщанській кімнаті, а з платівки присутні почули циганський романс, досить популярний в часи проскурівської минувшини понад сто років тому. 
І, хоча, на жаль, скористатися 3d-окулярами, аби побачити місто з висоти пташиного польоту у вигляді 3d-панорам, не вийшло через відсутність у відвідувачів відповідних мобільних гаджетів, це не завадило молодим людям отримати від цих відвідин музею максимум позитивних емоцій.
А на згадку про це музейники охоче діляться з військовими світлинами саме тут, на сайті музею, аби побачити їх могли не лише винуватці цієї події, а й їхні родини, для яких завжди важливо знати, що захисники України не лише справно служать, а у вільний особовий час  мають цікаве й корисне дозвілля. 





























Переглядів: 954 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024