| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 06:37

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Головний інфекціоніст України Ольга Голубовська ознайомилась з історією міста Хмельницького
18:57
Головний інфекціоніст України Ольга Голубовська ознайомилась з історією міста Хмельницького
Днями музею історії міста Хмельницького випала нагода приймати високого київського гостя - головного інфекціоніста України, завідувача кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, професора, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України Ольгу Голубовську, яка приїхала до обласного центра на галузеву конференцію з охорони здоров`я. Пані Ольгу супроводжували провідні хмельницькі медики - заступник директора Департаменту охорони здоров`я Хмельницької облдержадміністрації Тетяна Косовська та Оксана Піддубна, головний лікар Хмельницької міської інфекційної лікарні.



У музеї гості ознайомились з історією міста та оглянули виставку військової мініатюри.



Чи не найбільше зацікавлення в них викликала експозиція, присвячена Проскурову понад 100 років тому: з превеликим задоволенням шановні пані посиділи на старовинному дивані з особняка проскурівського цукрозаводчика Соломона Маранца, послухали автентичне звучання циганських романсів, що так були популярні на межі двох минулих століть, що линуло з оригінального, а головне - працюючого, грамофону з золотавим розтрубом.



А найпозитивніші емоції медикам подарувала реклама часів Російської імперії кінця ХІХ - початку ХХ століття, розміщена на окремому стенді, до якої вони прикипіли, з усмішкою розглядаючи об'яви та оголошення минулого, пов'язані з медициною та аптекарською справою, адже кумедних моментів там можна знайти чимало.








На добру згадку про такі позитивні відвідини музею історії міста Хмельницького високі гості з гарним настроєм сфотографувалися разом з хранителем фондів музею Вікторією Папоновою, яка й провела для них цю екскурсію, під час якої в якості фотографа асистувала науковий співробітник музею Оксана Собко. 


   
Переглядів: 2903 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024