| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 14:22

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Травень » 17 » Лекція «Німецький окупаційний режим 1941-1944 рр. в місті Проскурові»
20:10
Лекція «Німецький окупаційний режим 1941-1944 рр. в місті Проскурові»

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завідувач музею Проскурівського підпілля Віта Баранюк взяла участь у проведенні пам’ятного заходу у Хмельницькій загальноосвітній санаторній школі-інтернаті I-III ступенів № 2 для дітей із серцевосудинними захворюваннями та цукровим діабетом.


На заході пані Віта представила мультимедійну лекцію «Німецький окупаційний режим 1941-1944 рр. в місті Проскурові», присвячену подіям Другої світової війни та видатним землякам – учасникам Проскурівської окружної підпільно-партизанської організації, яка діяла у місті у період окупації.

Також у приміщенні актової зали цієї школи музеєм було організовано виїзну виставку, в якій представлено експонати з військового інвентарю періоду Другої світової війни, серед яких каска радянського солдата, револьвер системи Нагана, уламки від осколково-фугасного снаряду тощо. Учні та всі присутні з цікавістю та допитливістю слухали лекцію та переглядали виїзну виставку, а на завершення ставили питання, пов’язані з історією Проскурова в період Другої світової війни.


Загалом захід проходив у теплій, патріотичній атмосфері. Учні декламували вірші про героїчний подвиг, незламну мужність нашого народу, а також звучали українські патріотичні пісні.

Переглядів: 1047 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024