| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-18, 21:19

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Травень » 17
18 травня - професійне свято працівників музеїв!

Шановні колеги-музейники!
Директори музеїв та заповідників, наукові співробітники, археологи, хранителі фондів, екскурсоводи, реставратори, лектори, волонтери та друзі музеїв! Всі, хто так чи інакше дотичний до цієї освітньої галузі культури!
Саме завдяки нашій професії, людство має змогу на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася суспільству від наших пращурів і яка завдяки нашим з вами зусиллям ретельно оберігається.
Створена музейниками своєрідна "машина часу" надає змогу хоча б на декілька хвилин перенести кожного бажаючого у світ прадавніх історій та легенд.
Нових археологічних розвідок, наукових досягнень, науково-популярних публікацій, раритетних експонатів та, головне, допитливих відвідувачів!
Зі святом, музейники всіх країн!

За слушною нагодою та за збігом обставин 11 травня в музеї історії міста Хмельницького перетнулися дві різних за змістом та жанрами виконання експозиції, які музейники вирішили поєднати, створивши оригінальний проект «Місто». 



Друга світова стала важливою віхою в новітній історії. Вона по-новому висвітлила старі проблеми, змінила розстановку сил у світі, замирила, здавалося б, непримиренних ворогів, навчила цінувати мир понад усе.



11 травня музей Проскурівського підпілля спільно з Хмельницьким обласним художнім музеєм провели для учнів 10 класу Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка квест-вікторину, приурочену 72-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завідувач музею Проскурівського підпілля Віта Баранюк взяла участь у проведенні пам’ятного заходу у Хмельницькій загальноосвітній санаторній школі-інтернаті I-III ступенів № 2 для дітей із серцевосудинними захворюваннями та цукровим діабетом.

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024