| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Ср, 2024-04-24, 03:22

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Листопад » 8 » Екскурсія містом для представника посольства Японії в Україні від музею історії міста Хмельницького
13:17
Екскурсія містом для представника посольства Японії в Україні від музею історії міста Хмельницького
Ще одна алея сакур з`явилася в Хмельницькому. Відтепер у парку культури і відпочинку ім М.Чекмана росте 19 таких дерев. 10 – при вході в парк, решта – на його території.



Відкрити місце, яке з часом зможе стати улюбленим для багатьох мешканців, приїхав Наофумі Ікеда, Другий Секретар Політичного Відділу Посольства Японії в Україні. 





У культурній програмі в рамках перебування пана Наофумі Ікеда була передбачена екскурсія містом від музею історії міста Хмельницького. З цікавинками міста та історією Плоскирова-Проскурова-Хмельницького знайомила іноземного гостя хранитель фондів музею історії міста Вікторія Папонова.



Поважний японський гість побачив старовинну архітектуру центру міста, мистецьку спадщину народного художника України Миколи Мазура та його сімейної династії у вигляді визначних пам`ятників міста та авторських мистецьких споруд з металобрухту, які надзвичайно вразили пана Наофумі. 
Приємному враженню про обласний центр в іноземного гостя сприяли й відвідини комунальних культурних закладів міста: затишні зали музею історії міста Хмельницького, сучасний інтер`єр музею-студії фотомистецтва та осяйні творчі роботи вихованців школи іконопису "Нікош", про що пан Наофумі Ікеда з радістю залишив схвальні відгуки в книгах почесних гостей цих закладів. 


Переглядів: 982 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024