| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Ср, 2024-04-24, 13:32

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Листопад » 08
10 листопада о 15.00 у музеї історії міста Хмельницького відкриється фотовиставка "Іловайськ - 2014".



Ще одна алея сакур з`явилася в Хмельницькому. Відтепер у парку культури і відпочинку ім М.Чекмана росте 19 таких дерев. 10 – при вході в парк, решта – на його території. Відкрити місце, яке з часом зможе стати улюбленим для багатьох мешканців, приїхав Наофумі Ікеда, Другий Секретар Політичного Відділу Посольства Японії в Україні. 



У культурній програмі в рамках перебування пана Наофумі Ікеда була передбачена екскурсія містом від музею історії міста Хмельницького. 

У 2017 році виповнилося 100 років від початку Української революції 1917–1921 років – одного з найважливіших і найскладніших періодів в історії українського народу у ХХ столітті. З цієї нагоди у Хмельницькому відбулася краєзнавча науково-практична конференція «Проскурів періоду Української революції 1917-1921 років». Організаторами конференції виступили Хмельницька міська рада, управління культури і туризму та департамент освіти та науки міської ради. Участь у науковому форумі взяли науковці, історики, краєзнавці міста, студенти вищих навчальних закладів.


Відтепер фасад хмельницького залізничного вокзалу прикрашає меморіальна дошка видатному українському історику, громадському та політичному діячеві Михайлу Грушевському. Приурочена подія відзначенню 100-ліття Української революції.




Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024