| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-03-19, 12:12

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2010 » Травень » 10 » ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!
00:08
ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!


Дорогі визволителі, шановні ветерани

Великої Вітчизняної війни!

У кожної держави, кожного народу є події і дати, які складають основу, базові точки їх історії, підґрунтя історичної пам’яті і національної гордості. Для нас, для прийдешніх поколінь, такою знаковою віхою була і вічно буде Перемога у Великій Вітчизняній війні.

65 років минуло від незабутнього травня 1945 року, але величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

У цей славетний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку пошану Вам, дорогі ветерани. Ви на своїх плечах винесли тягар війни, врятували Батьківщину від поневолення, підняли її з руїн у повоєнні роки, на новий рівень підняли економіку, науку і культуру. Без Ваших ратних і трудових подвигів не було б України як держави.

Шановні ветерани! У нашій пам’яті назавжди залишиться Ваш урок честі й слави, героїзму і самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Залишайтесь і надалі у строю! Нам дуже потрібні Ваші незламність, життєвий гарт, невичерпний оптимізм, Ваша свята віра в Перемогу. Нехай доля відміряє кожному з Вас ще багато-багато літ!

Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

       Миру, добра та нових звершень усім заради процвітання незалежної України!

Переглядів: 1512 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024