| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-19, 14:43

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Березень » 4 » ЗАПРОШУЄМО НА «UKRAINIAN ART» ВІД АЛЛИ УЧИК
16:01
ЗАПРОШУЄМО НА «UKRAINIAN ART» ВІД АЛЛИ УЧИК

По-весняному яскравий, жіночний, квітучо-звабливий вернісаж очікує на шанувальників української автентики 7 березня о 14:00 у мистецькій залі музею історії міста Хмельницького, де розпочнеться експонування персональної виставки автентичних українських прикрас народного майстра України Алли Учик «UKRAINIAN ART» - як джерело живлення жіночих вподобань, мрійливості дівочих зітхань, як звабливий магніт для чоловічих очей, здатний одягнути в ауру надпривабливості кохану обраницю. Адже йдеться про романтичне побачення з майже сотнею дивовижних українських автентичних жіночих прикрас, в яких закодовано прадавню оберегову силу.

Вже традицією для музею стало відкривати для містян нові імена митців і мисткинь, які до свого успіху в рідному місті приходять крізь шлях визнання в інших регіонах України або ж навіть за кордоном. Так сталося і з пані Аллою, яка на сьогодні є 182-разовою володаркою гран-прі та 54-разовою лауреаткою першої премії престижних всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів. Автентичні українські прикраси її авторства залюбки носять з трепетним і шанобливим ставленням до України в багатьох країнах за кордоном, а в Україні її диво-квіти з бісеру мають за честь доповнювати власний гардероб відомі політики та селебрітіз. Отже, час і рідному місту дізнатися дивовижну, а часом і до щему гірку, історію життя та успіху талановитої і сильної жінки - пані Алли Учик.        

Під час обговорення створення цієї експозиції пані Алла, яка є співзасновницею громадської організації «Сильна Жінка», розповіла про намір найближчим часом передати чи не найбільшу частину своїх авторських прикрас на міжнародний аукціон в якості благодійних донатів на підтримку ЗСУ. Тому наразі хмельничани і гості міста мають ексклюзивну можливість на власні очі побачити близько ста унікальних етнічних експонатів неймовірної краси у техніці бісероплетіння. Це численні автентичні ґердани, намиста, силянки, плетінки, кризи, браслети, стилізовані кольє, сережки, створені золотими руками сильної жінки, берегині українських народних традицій Алли Учик.

Ласкаво просимо на відкриття персональної виставки автентичних українських прикрас народного майстра України Алли Учик «UKRAINIAN ART», що відбудеться 7 березня о 14:00 в мистецькій залі музею історії міста Хмельницького.

Переглядів: 153 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024