| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 17:50

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2019 » Травень » 15 » Запрошуємо на історичну костюмовану вечірку до музею історії міста!
11:51
Запрошуємо на історичну костюмовану вечірку до музею історії міста!

Запрошуємо на історичну костюмовану вечірку до музею історії міста! 

18 травня музей історії міста Хмельницького гостинно відкриє двері Європейської ночі музеїв, яка щорічно дивує поціновувачів інтелектуального дозвілля не лише можливістю безкоштовно ознайомитися з музейною експозицією та зробити захоплюючі селфі, а й взяти участь в інтерактивних видовищах та іграх. Отже, Європейська ніч музеїв-2019 у музеї історії міста Хмельницького – це:

– інтерактивний формат історичної костюмованої вечірки;

– реконструкція проскурівського ілюзіону «Модерн», де ви ознайомитесь з  найпопулярнішими фільмами німого кінематографу початку минулого століття та культурними традиціями його тогочасної подачі;

– історичні перформанси, фанти та костюмовані арт-репрізи у стилі різних епох;

– знайомство з живим середньовічним героєм, який навчить вас грати в найбільш популярні азартно-інтелектуальні ігри часів Середньовіччя;

–  а на десерт – частування проскурівськими смаколиками за чаюванням зі справжнього самовару на дровах та кава по-проскурівськи!

Про свою участь в інтерактивному дійстві заявили ГО «Хранителі спадщини», хмельницькі реконструктори та волонтери музею історії міста Хмельницького. Запрошуються всі-всі-всі!

Переглядів: 668 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024