| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 16:54

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Січень » 30 » За участю музею історії міста відбувся міський дебатний турнір пам`яті 100-річчя бою під Крутами
10:46
За участю музею історії міста відбувся міський дебатний турнір пам`яті 100-річчя бою під Крутами


У Хмельницькій міській раді відбувся дебатний турнір, приурочений 100-річчю битви під Крутами, членами журі якого були запрошені Галина Барабаш - директор музею історії міста Хмельницького, та Олексій Журко - керівник робочої групи при Хмельницькій міській раді з вивчення подій Української Революції 1917-1921 років у Проскурові.



 Хмельницькі школярі дискутували на історичну тематику, пов’язану з подіями Української Революції. Цей турнір дещо відрізнявся від класичних, адже проходив у «пластівських» традиціях, а все тому, що організаторами дебатного турніру виступили Товариство збереження історії України "Січ" спільно з Національною скаутською організацією України "Пласт".



Окрім представників хмельницького осередку, завітали і «пластуни» з Івано-Франківська, де осередок діє значно довше та налічує кілька сотень учасників. Тому школярі малим змогу не лише повправлятися у знаннях з історії, а й пройнятися скаутським духом.


У підсумку переможцями турніру стала команда з Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка, третє місце у НВО № 5 та друге виборола команда з гімназії № 1.


Переглядів: 1034 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024