| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Ср, 2024-04-24, 19:11

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2016 » Березень » 17 » «В СЕРЦЯХ І ПАМ’ЯТІ НАРОДНІЙ»
18:37
«В СЕРЦЯХ І ПАМ’ЯТІ НАРОДНІЙ»

16 березня, напередодні відзначення 72-ої річниці визволення Проскурова від нацистських окупантів, у музеї Проскурівського підпілля відбувся урок пам’яті «В серцях і пам’яті народній», приурочений цій визначній події.

muzei1

На початку уроку пам’яті учасники заходу хвилиною мовчання  віддали шану визволителям міста Хмельницького, учасникам Проскурівської окружної підпільно-партизанської організації, усім захисникам Батьківщини, які віддали своє життя за український народ.

Про найважливіші події та операції на шляху до визволення міста від нацистських окупантів присутнім на заході учням НВО № 5 імені С. Єфремова розповів запрошений ветеран Другої світової війни Філіпчук Борис Павлович.


Хвилююча розповідь ветерана про ці воєнні події, перегляд відео- та фотоматеріалів  з історії визволення Проскурова, музичний супровід у виконанні солісток ансамблю музики і пісні «Ретро» Хмельницького міського культурно-мистецького центру «Ветеран» (художній керівник – Михайло Люшня) до сліз схвилювали усіх присутніх. 

Усі щиро вітали ветерана зі святом, дякували йому за його щиру розповідь, за те, що він разом з іншими відроджував рідну землю з попелу в повоєнні роки.



На завершення заходу гості та присутні мали змогу ознайомитися з експозицією музею Проскурівського підпілля. Проведений захід сприятиме формуванню патріотичних почуттів, гордості за нашу Батьківщину та її мужніх визволителів.


Переглядів: 1096 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024