| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 10:39

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2021 » Жовтень » 6 » Тетяна Шумакова запрошує до знайомства з власною творчістю
15:55
Тетяна Шумакова запрошує до знайомства з власною творчістю

7 жовтня о 15.00 з нагоди відзначення Дня художника України музей історії міста Хмельницького запрошує хмельничан і гостей міста на відкриття персональної художньої виставки Тетяни Шумакової під символічною назвою «Знайомство з творчістю».

На відкритті вернісажу пані Тетяна радо знайомитиме всіх охочих із власною  авторською експозицією, на якій буде представлено понад 80 художніх робіт у різних жанрах і техніках, що демонструють глядачу неозорі обрії багатогранного таланту хмельницької художниці. Серед них живопис, графіка, монотипія, акварель тощо.

Найбільше Тетяні Георгіївні подобається працювати в графічній техніці монотипія – найбільш релаксовій техніці для художниці, яку вона вважає, так би мовити, «співробітництвом із кляксою»: саме з неї пані Тетяна «дістає сюжет», відсікаючи усе зайве.

На виставці експонуватиметься й одне із захоплень пані Тетяни, до якого її привів життєвий досвід, – дрібна дерев’яна пластика: влучні та кумедні об’ємні узагальнені фольклорні образи та цілком впізнавані портрети відомих широкому загалу людей, вирізьблені з дерева.

Довідково. Тетяна Георгіївна Шумакова народилась 12 травня 1954 р. у м. Хмельницькому в родині адвоката і вчительки.

Закінчила факультет образотворчого мистецтва Московського заочного народного університету мистецтв.

Працювала художником-оформлювачем в різних закладах, зокрема, на хмельницькому заводі «Адвіс» у бюро естетики, де займалась рекламою та оформленням продукції.

 

Переглядів: 299 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024