| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 12:40

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Листопад » 24 » «Так гартувалась Нація»
13:04
«Так гартувалась Нація»

Напередодні другої річниці Революції Гідності - переламної для України події, у музеї історії міста Хмельницького відкрилася міні-експозиція-інсталяція «Так гартувалась Нація».




Експозиція предметно ілюструє та передає бунтівний дух Майдану, коли народ повстав, повстала молодь, народжена в добу незалежності, повстали студенти, що володіють іноземними мовами та мають можливість вільно відвідувати європейські держави. 
Вони йшли майданами та площами міст України і вигукували «Молодь за Європу!», «Україна – це Європа!», «Україна понад усе!». Так формувалась нова свідомість, нові відносини, побудовані на взаємоповазі, любові, патріотизмі, братерстві. У вир революційних подій духовно увійшла кожна українська родина.
Ніхто в ті дні не міг залишатись осторонь. Всі безстрашно стояли пліч-о-пліч, захищаючи свої права та свободи, своїх рідних, близьких та своє власне життя. Так народилась Революція Гідності.
В експозиції-інсталяції «Так гартувалась Нація» знайшли місце фотоматеріали – відображення важливого повороту в історії нашого волелюбного народу та артефакти боротьби тих днів, які не могли не зачепити й місто Хмельницький.


Переглядів: 1143 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024