| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 05:11

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Липень » 22 » Святкування Дня міста пройде у відповідності до затверджених заходів наприкінці вересня
10:30
Святкування Дня міста пройде у відповідності до затверджених заходів наприкінці вересня

Традиційно в останню суботу вересня хмельничани відзначають улюблене свято – День міста. Цього року відзначатиметься 584-а річниця від Дня першої писемної згадки про місто Хмельницький.

Для організованого проведення свята виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення “Про підготовку та проведення Дня міста Хмельницького 26-27 вересня 2015 року”.

Затверджено склад організаційного комітету, який очолив заступник міського голови Григорій Давиденко, та план заходів.

День народження Хмельницького пройнятий тривогою за долю України, скорботою за молодими долями тих її захисників, які схилили голови, захищаючи рідну землю. Тому цього року, як і попереднього, святкові заходи проводитимуться у більш скромному, ніж зазвичай, форматі. У святковій програмі передбачається проведення численних виставок, концертів, змагань, розваг тощо, які, безперечно, зберуть десятки тисяч хмельничан.

Так, хмельничани та гості міста матимуть можливість відвідати фестиваль-конкурс народної хореографії імені Володимира Глушенкова, фестиваль хорової музики “Співоча асамблея”.

На виставці–ярмарку виробів декоративно–ужиткового мистецтва народних майстрів міста Хмельницького та України “Хмельницький вернісаж” усі охочі зможуть придбати сувеніри та вироби народних умільців. Цьогоріч, окрім традиційних заходів, які вже встигли полюбити хмельничани, організатори готують низку нових цікавих святкових подій – це і виставка Парламентської асамблеї Ради Європи, присвячена 60-й річниці “Нагороди Європи”, і Фестиваль - ярмарок “IT – Хмельницький”, і кавове свято “Шоколадно-кавовий вікенд у Хмельницькому” і ще багато інших родзинок, які чекають на мешканців і гостей нашого міста у дні святкування.

Святкові заходи також буде організовано та проведено в усіх мікрорайонах міста.

Серед заходів, приурочених до відзначення Дня міста Хмельницького, з 23 вересня по 3 жовтня 2015 р. у музеї історії міста Хмельницького запланована персональна виставка художніх творів Неллі Павлової “Осіння пора кольорових мрій”, яка пройде в мистецькій залі музею за адресою вул.Проскурівська, 30. /20 липня 2015/

Переглядів: 1780 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024