| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 19:25

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Лютий » 21 » РІДНИЙ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, BONJORNO!
16:39
РІДНИЙ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, BONJORNO!
Хмельничанам, закоханим в історію рідного міста, добре знайомі два успішні творчі проєкти, присвячені вивченню та популяризації минувшини: «Дух їхнього часу» та «Легенди старого Проскурова».


Нагадаємо, «Дух їхнього часу» - це серія своєрідних книг-хрестоматій зі спогадів та мемуарів очевидців про нашу перлину над Богом-рікою, започаткована і видана істориками-краєзнавцями Володимиром Захар`євим (із Ватралів) та Віталієм Свінцом, котрими вже зачитуються і старий, і малий в Проскурові. А «Легенди старого Проскурова» - вдала ідея краєзнавця, блогера, фотохудожника Леоніда Западенка, котрий вже багато років поспіль веде кілька сторінок і сайтів, присвячених історії обласного центру.
А нині наші невтомні пошуковці-краєзнавці вирішили об`єднати зусилля в творчому тандемі і представити хмельницькій публіці квінтесенцію своїх напрацювань та нових ідей під хвацькою назвою «РІДНИЙ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, BONJORNO!»
Наші улюбленці тримають інтригу, обіцяючи гарний настрій і море позитивної краєзнавчої інформації в процесі презентації, так би мовити, «заручин» проєктів «Легенди старого Проскурова» та «Дух їхнього часу». Отож «Дух» стає «Легендою», а «Легенда» - «Духом», музи історії та поезії Кліо та Евтерпа бадьоряться та вичакловують, а як наслідок – народжується дійство - свято історії, поезії, пісні, книги, світлини та … оригінального бачення історії міста, в якому ми живемо.
Запрошуємо на презентацію нового творчого проєкту усіх бажаючих в музей історії міста Хмельницького, що на Проскурівській, 30, у середу, 22 лютого 2023 року, о 14.00. Вхід – вільний.
Переглядів: 152 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024