| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-07-27, 06:31

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2024 » Травень » 9 » Пізнавальний інтерактив від музею історії міста Хмельницького у селі Пирогівці
11:02
Пізнавальний інтерактив від музею історії міста Хмельницького у селі Пирогівці

У рамках проєкту «День закладу у старостинських округах» 25 квітня численна аудиторія школярів Пироговецького ліцею мала можливість отримати наочне уявлення про один з найцікавіших музеїв міста Хмельницького, який накопичує і зберігає його історію та популяризує її, експонуючи і детально вивчаючи.
Працівники музею історії міста Хмельницького на чолі з директором Галиною Іванівною Барабаш ознайомили пирогівчан зі своїм музейним закладом.
Пані Галина Барабаш розповіла про постійну експозицію музею та предмети різних історичних періодів, представлені в кожному з її розділів.





Переглянувши невеличкий промовідеоролик про музей, юні мешканці села віртуально перенеслись у зали музею та побували на оглядовій екскурсії.



Присутні з цікавістю взяли участь в інтерактивному огляді реконструйованих обладунків – чи не найпопулярніших музейних експонатів не лише в музейній експозиції, а й на виїзних виставках за межами музею.



Дітлахи залюбки приміряли зразки середньовічних шоломів: західноєвропейський бацинет


і норманський шолом зі зведеною кольчужною бармицею.




І, взявши до рук ще й реконструйовані копії стародавніх мечей та щитів, майбутні захисники України могли на хвильку уявити себе лицарями Середньовіччя, оборонцями Землі Подільської ‒ саме таку назву в давні часи мало наше Поділля.



Пізнання історії рідного краю з залученням предметного інтерактиву змотивувало багатьох дітей відвідати музей історії міста Хмельницького разом з батьками.
Переглядів: 72 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024