| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-10-22, 06:40

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України. Українське ділове мовлення
Погода
Статистика
Головна » 2017 » Березень » 29 » Одноденна художня виставка "Проскурів звільнено" пройшла в музеї Проскурівського підпілля
17:05
Одноденна художня виставка "Проскурів звільнено" пройшла в музеї Проскурівського підпілля


28 березня в рамках святкування 73-ї річниці визволення міста Хмельницького від нацистських окупантів музей Проскурівського підпілля спільно з Хмельницьким обласним художнім музеєм представили художню виставку «Проскурів звільнено». Учасниками заходу, який проводився в приміщенні музею Проскурівського підпілля, були представники Хмельницького міського Центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, а також учні 9 класу Хмельницької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів № 2 для дітей з серцевосудинними захворюваннями та цукровим діабетом.


Учасники заходу мали можливість ознайомитися з живописними роботами, присвяченими подіям Другої світової війни, авторами яких є відомі українські художники, зокрема:Л. Бессараба «Проскурів звільнено», М. Андрійчук «Полум’яний корчагінець», Ф. Коновалець «Перев’язують пораненого партизана». Також у рамках заходу для всіх присутніх була проведена оглядова екскурсія музеєм Проскурівського підпілля.


Усі присутні щиро дякували організаторам за проведений захід, зазначаючи, що такі форми роботи виховують у молодого покоління патріотизм і бажання вивчати історію рідного краю та міста.



Переглядів: 1071 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024