| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пн, 2024-05-06, 17:28

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Серпень » 28 » НЕПЕРЕМОЖНИЙ ДУХ І ПОЧУТТЯ ЄДИНОЇ РОДИНИ ТРИМАЮТЬ НАС У БИТВІ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ!
12:17
НЕПЕРЕМОЖНИЙ ДУХ І ПОЧУТТЯ ЄДИНОЇ РОДИНИ ТРИМАЮТЬ НАС У БИТВІ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ!
До головного державного свята - Дня Незалежності України управління культури і туризму Хмельницької міської ради, центр національного виховання учнівської молоді, музей історії міста Хмельницького підготували для хмельничан і гостей міста виставку прапорів з передової під промовистою назвою «Непереможний дух».


Два десятки прапорів, передані військовими закладам культури та освіти обласного центру розповідають історію безпрецедентної героїчної боротьби українського народу проти рашистського агресора у війні, яка триває з 2014 року. А також - історію співпраці фронту і тилу, котрі єдиним потужним кулаком дають відсіч підлому ворогу. На прапорах зафіксовані імена та позивні воїнів та волонтерів, вірші, меми, крилаті вислови наших безстрашних бійців, їхні слова вдячності за підтримку і слова віри в обов`язкову перемогу нашого згуртованого, завзятого, мужнього народу у цій священній війні за волю. На виставку завітав боєць 47-ої ОМБР-АТ (окремої механізованої бригади артилеристів), випускник Хмельницької СЗОШ № 29 Сергій Заболотний, котрий разом з побратимами передав прапор колективу рідної школи.
Нехай же так і станеться! Молімося, працюймо, творімо, робімо все, що залежить від кожного з нас, щоб Україна жила й перемагала! Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава непереможному українському народові!
Детальніше – у нашому фоторепортажі.








Переглядів: 142 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024