| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 00:30

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Липень » 21 » Музейний форум зібрав у «Межибожі» більше 20 музеїв із 7 областей України
18:13
Музейний форум зібрав у «Межибожі» більше 20 музеїв із 7 областей України

Музей історії міста Хмельницького взяв участь у Першому регіональному музейному форумі «Музей: храм муз - 2015», який відбувся 17 червня на базі Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» і представив міні-експозицію «Музейна репліка як засіб вдосконалення експозиційного діалогу з відвідувачем музею».

Метою форуму була демонстрація сучасного рівня майстерності музейних фахівців, кращих зразків з досвіду наукової, експозиційної, виставкової, просвітницької, поліграфічної діяльності музеїв, розвитку творчої міжмузейної співпраці та привернення уваги громадськості до діяльності музеїв України, проблем збереження історико-культурної спадщини нації.

Форум проходив на конкурсній основі. До основної програми форуму входило 5 конкурсів: конкурс музейних міні-експозицій, конкурс музейних наукових та рекламних видань: каталоги, презентаційні альбоми, оригінальні видавничі проекти (серії, цикли), конкурс музейних фільмів (візитна картка, реклама конкретного заходу, оригінальний музейний ТV проект), конкурс музейних мультимедійних програм (музейний сайт, електронний каталог музейної колекції, ігрові проекти), конкурс впровадження музейних програм, акцій, заходів (промоушен).

Учасниками музейного форуму стали більш ніж 20 музеїв із 7 областей України.

 

Програма форуму дозволила продемонструвати досягнення, набутий досвід музеїв в усіх напрямках професійної діяльності, порівняти та поєднати різні точки зору, погляди на історичне минуле і теперішній стан музеїв та культури в цілому, що відбиваються в сучасних технологіях та методах відображення минулого і сьогодення. /18 червня 2015/

Переглядів: 1123 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024