| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 21:38

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Липень » 21 » Музей історії міста запрошує хмельничан на виставку карикатур "Встати, суд іде!"
16:51
Музей історії міста запрошує хмельничан на виставку карикатур "Встати, суд іде!"

У музеї історії міста урочисто відкрили експозицію «Встати, суд іде!».

До уваги хмельничан представлені роботи українських художників-карикатуристів, які брали участь у конкурсі карикатур на тему прав людини, що відбувся за ініціативи Всеукраїнської Асоціації карикатуристів та Української Гельсінської спілки з прав людини та за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. 

Всеукраїнський конкурс карикатур проводять уже вшосте. Кожного року головною темою ставала суспільна проблема. Усі роботи дотичні до проблеми дотримання прав людини. У попередні роки українці уже бачили карикатури, присвячені темі дискримінації, свободи слова, права на вибір, корупції.

 Цьогоріч художники вирішили зосередити увагу на недоліках судової системи. 

Журі у складі журналістів, юристів та фахівців з права розглянуло роботи 45 авторів із усіх куточків України. Загалом для участі в конкурсі художники надіслали 238 робіт. Кращі з них увійшли до експозиції. 

Від міської ради та її виконавчого комітету із відкриттям виставки присутніх привітав начальник управління культури і туризму. 

Альбін Тарчевський подякував організаторам конкурсу за те, що вони знайшли час аби показати свої цікаві роботи у нашому місті. 

На відкритті було присутні троє авторів та організатор конкурсу, голова Асоціації карикатуристів - Костянтин Казанчев. Усі вони отримали від міської ради у подарунок фотоальбоми про Хмельницький. Виставка «Встати, суд іде» уже декілька місяців подорожує Україною. Від березня вона встигла побувати у чотирьох містах. 

Хмельницький став останнім містом, у якому побуває експозиція.

Запрошуємо шанувальників графічного гумору і сатири відвідати пересувну виставку карикатур «Встати, суд іде!», яка гостюватиме у музеї історії міста впродовж 2 тижнів. /4 червня 2015/

Переглядів: 1209 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024