| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 11:14

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Січень » 26 » Музей історії міста Хмельницького впроваджує віртуальні мандри
17:27
Музей історії міста Хмельницького впроваджує віртуальні мандри

25 січня для працівників закладів культури в приміщенні Хмельницької міської ради відбувся інструктаж з користування віртуальним путівником та 3D окулярами. 


Проекти "3D-путівник по Проскурову” та "Небесний Проскурів" реалізувала ГО «Сучасна Україна»  у рамках Програми "Громадські ініціативи міста Хмельницького на 2016-2020 роки”. Проекти розглядалися у комплексі, адже вони доповнюють одне одного та були профінансовані з міського бюджету в сумі 95 тис. грн, власний внесок складав – 45 тис. грн та "Небесний Проскурів” – 95 тис. грн бюджетних коштів та 17 тис. грн внесок організації. Презентували проекти наприкінці 2017 року. «Небесний Проскурів» включає понад 200 небесних та наземних панорам. Тож тепер Хмельницький можна побачити з висоти пташиного польоту, а завдяки 3D окулярам відчути ефект присутності.


Відсьогодні мандрувати віртуально можна і в музеї історії міста Хмельницького, а завдяки використанню 3D-окулярів звичайна екскурсія перетворюватиметься на захоплюючий квест у режимі віртуальної реальності.

Звертаємо увагу відвідувачів на те, що, аби скористуватися 3d-окулярами, з собою треба мати сучасний смартфон з функціями сканування QR-коду та виходу в Інтернет.

Путівник доступний за посиланням https://advanced-ukraine.org.ua

Переглядів: 1573 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024