| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 12:58

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2016 » Квітень » 29 » Музей історії міста Хмельницького разом з Асоціацією карикатуристів України пропагують толерантність
12:42
Музей історії міста Хмельницького разом з Асоціацією карикатуристів України пропагують толерантність

«На мою думку, – зазначає голова Асоціації карикатуристів Костянтин Казанчев, –дискримінація і нетерпимість, на жаль, супроводжують людство віками. Люди прагнуть і свободи, і домінування одне над одним. Таке життя…»

Представлені 50 конкурсних робіт, присвячені різним темам. Влучні сатиричні малюнки змушують замислитися над головними проблемами суспільства.

Перша премія конкурсу дісталася Олександру Ковтуну, його робота присвячена виборам у зоні АТО. Взяв участь у конкурсі і хмельничанин Михайло Мастикаш.

«Для мене результати конкурсу були несподіваними. З одного боку, автори показали ті ж проблеми, про які розповідають правозахисники, а з іншого, деякі роботи є стереотипними, тобто автори висміювали не той факт, що в Україні є дискримінація і потрібно ще працювати, щоб стати толерантнішими, а саму необхідність бути толерантними як нав’язану нетрадиційну цінність. Це означає, що тема важлива, працювати є над чим. Крім того, такі конкурси спонукають пропагувати цінності толерантності в суспільстві», –  вважає член журі конкурсу Ірина Федорович.

Авторів, які з’їхалися до нашого міста, привітали представники міської влади, зокрема управління культури і туризму.   

Переглядів: 971 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024