| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 03:13

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2022 » Березень » 29 » Музей історії міста Хмельницького працює в звичному режимі!
10:40
Музей історії міста Хмельницького працює в звичному режимі!
Музей історії міста Хмельницького працює в звичному режимі і традиційно приймає відвідувачів, зацікавлює інтерактивом, пізнавальною історією рідного краю та України.



Гості музею із задоволенням поринають у захопливий екскурс минулим і сьогоденням привітного міста над Бугом, пізнають історію на дотик, приміряючи старовинні однострої та обладунки, переглядають колекцію альбомів ретросвітлин, дізнаються про призначення предметів побуту, знарядь праці...



Гостя з Києва, вимушена переселенка, пані Алла Дурдас тимчасово проживаючи у Хмельницькому, знайомиться з культурними родзинками обласного центру.


Алла Петрівна - доктор філософії, старший викладач кафедри сучасних європейських мов Державного торговельно-економічного університету, науковий співробітник Державної науково-педагогічної бібліотеки ім. Василя Сухомлинського.



"Дуже мрію повернутися до мирного життя, до роботи, до міста Києва, - ділиться пані Алла. -  Надзвичайно вдячна Хмельницькому та його мешканцям за гостину, добро, любов, щирі посмішки та підтримку. Музею історії міста Хмельницького дякую від усього серця за теплий прийом, чудові експозиції, приємні сюрпризи. Миру нам усім та разом до перемоги!"



"Слава Україні!" - написала Алла Петрівна в книзі відгуків музею.
Дякуємо, навзаєм, за добре слово, любов до історії України, життєлюбство, оптимізм. Миру нам усім!
Переглядів: 256 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024