| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Нд, 2024-04-28, 17:19

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Серпень » 18 » МУЗЕЙ – ДІТЯМ – ПРО СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА НАЦІОНАЛЬНУ ІДЕНТИЧНІСТЬ
12:21
МУЗЕЙ – ДІТЯМ – ПРО СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА НАЦІОНАЛЬНУ ІДЕНТИЧНІСТЬ


До Дня Незалежності директор музею історії міста Хмельницького Галина Барабаш провела в обласній бібліотеці для дітей імені Т. Г. Шевченка благодійну лекцію для чотирьох десятків дітей-учасників табору «Mind kids camp», присвячену становленню української державності та української нації.
В процесі інтерактивного спілкування з пані Галиною Барабаш діти актуалізували свої знання та дізналися багато цікавих фактів щодо витоків та становлення державності крізь призму історичних подій, боротьби української нації за соборну вільну Українську Державу, її героїв, символіки, складників, які творять національну ідентичність. Діти залюбки відповідали на запитання, демонстрували патріотичний настрій та знання подій з героїчної української історії. Вдалим доповненням лекції послугувала серія яскравих та змістовних тематичних банерів  авторської розробки колективу музею.



Захід відбувся в рамках дитячого табору для дітей внутрішньо переміщених осіб з Херсонської, Донецької, Одеської, Київської областей, організованого БО «Благодійний фонд «Мрія!».


Переглядів: 118 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024