| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-27, 04:17

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Листопад » 6 » Мазурленд - новий екскурсійний маршрут від музею історії міста Хмельницького
13:31
Мазурленд - новий екскурсійний маршрут від музею історії міста Хмельницького
В час осінніх канікул прийшовся до смаку дітлашні з села Вільховець Новоушицького району новий туристичний маршрут від музею історії міста Хмельницького. Маршрут із загадковою назвою Мазурленд на всі сто занурив маленьких туристів у казкову атмосферу, якої й намагався досягти в далеких 80-х-90-х народний художник України Микола Мазур, створюючи вражаючі об"ємно-просторові конструкції з самого тільки металобрухту, котрі на сьогодні фактично стали візитівкою міста Хмельницького та є унікальними впізнаваними та популярними локаціями обласного центру.

Особливий інтерес у гостей міста викликав нещодавно відновлений космодром, що у парку імені Михайла Чекмана. Школярі, захоплені грою в космонавтів на майстерно відтвореній з металу орбітальній станції з кінематичними елементами, з азартом вигукували: "А можна ми тут залишимось?"



Вочевидь, реставрація решти авторських дитячих комплексів Миколи Мазура вкрай необхідна та бажана, адже з Мазурлендом - доглянутим, пофарбованим та охайним - наше місто безперечно стане більш привабливим у туристичному сенсі.





Приємним бонусом для маленьких екскурсантів того дня була несподівана зустріч із ручним лелекою, який наче очікував саме на них.

  


Переглядів: 932 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024