| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 23:52

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2022 » Жовтень » 14 » Майбутні вчителі історії - практиканти музею
14:33
Майбутні вчителі історії - практиканти музею
На базі музею історії міста Хмельницького нині проходять навчальну практику студенти-другокурсники Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Майбутні історики долучилися до просвітницької праці, яку проводить музей, та вчилися організації та проведенню масового заходу з нагоди 80-річчя створення УПА.


До Дня захисників і захисниць України та до 80-річчя створення Української Повстанської Армії юні дослідники підготували есе, присвячені діяльності ОУН та збройній боротьбі УПА на теренах краю під час та після Другої світової війни.



Результатами своїх досліджень поділилися під час наукового диспуту-звіту, який відбувся в музеї напередодні 14 жовтня 2022 року.



Директор музею історії Галина Барабаш звернула увагу майбутніх учителів історії на важливість досконального вивчення теми боротьби українців за здобуття державності, введення в навчальні та виховні шкільні програми інформації, яка формує українську національну свідомість, пам`ять, самоідентифікацію, державницький світогляд юного покоління.






Переглядів: 180 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024