| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-04-23, 16:54

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Липень » 22 » Людина живе доти, допоки живе пам’ять про неї
14:01
Людина живе доти, допоки живе пам’ять про неї

21 липня 2015 року минає тринадцять років від дня трагічної загибелі колишнього міського голови Чекмана Михайла Костянтиновича та його дружини Галини Сергіївни.

Михайло Костянтинович від 1990 року, впродовж 12 років, стояв на чолі міста Хмельницького.

Він керував містом у непростий час, коли фінансово-економічна ситуація в країні була надзвичайно важкою. Його далекоглядність, вміння аналізувати та передбачати дали можливість нашому місту вижити, створити десятки тисяч робочих місць, наповнювати бюджет, дали людям впевненість у завтрашньому дні. Саме завдячуючи його цілеспрямованості та наполегливості в обласному центрі закладено гарні можливості для подальшого розвитку міста. Михайло Чекман багато зробив, щоб місто було комфортним для життя і ще мав багато гарних планів. Не судилося...

Багатьом поколінням хмельничан про Михайла Чекмана нагадуватимуть звершені ним добрі справи. На вшанування світлої пам'яті про Михайла Костянтиновича його іменем названо загальноосвітню школу №13, яка побудована у мікрорайоні Лезневе за його ініціативи. Тут функціонує музей колишнього міського голови.

Центральний парк культури і відпочинку обласного центру також носить ім'я Михайла Чекмана.

Федеральний департамент поштової служби Франції увічнив пам’ять про нього поштовою маркою під назвою "Михайло Чекман", із зображенням першого мера Хмельницького. Щорічно цей департамент випускає три-п’ять марок, на яких зображені видатні фігури сьогодення. З них троє — французи, інші — іноземці.

Переглядів: 1138 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024