| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 10:01

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Травень » 27 » Квест-гра "Слідами Героїв" у МІМХ
18:43
Квест-гра "Слідами Героїв" у МІМХ

Музей історії міста Хмельницького спільно з Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради та комунальною установою «Молодіжний центр» взяв участь у проведенні для учнів 8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької міської територіальної громади захоплюючої квест-гри «Слідами героїв».
Як ідеться в офіційному положенні, мета квесту – «формування у молодого покоління, незалежно від національної приналежності, рис громадянина Української держави, розвиток духовності, готовності до виконання громадянського і конституційного обов`язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності Батьківщини, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави». Серед завдань квесту – формування в учнів позитивного іміджу українського героя, активізація творчої та пізнавальної ініціативи молоді, виховання особистості, готової до виконання обов`язку із захисту Батьківщини, формування національної самосвідомості, любові до рідної землі, держави, народу, розвиток громадянина, який поважає та плекає українські традиції, духовні цінності...
На локації «Музей історії міста Хмельницького» школярі з інтересом та задоволенням розгадували назви та призначення запропонованих науковим співробітником музею Оксаною Собко предметів з музейної експозиції, котрі символізують різні епохи в історії України. Молоді люди переконалися, наскільки корисно відвідувати музей для розвитку власної загальної ерудиції та поповнення знань із загальної історії людства та історії України, зокрема.
Вітаємо організаторів та переможців квесту-гри – кращих юних знавців історії СЗОШ І-ІІІ ступенів № 8! Зичимо мирного неба, перемоги, успіхів, наснаги у вивченні історії рідного краю!










Переглядів: 176 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024