| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 16:35

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Травень » 17 » Міжмузейний квест-вікторина до Дня Перемоги
20:10
Міжмузейний квест-вікторина до Дня Перемоги

11 травня музей Проскурівського підпілля спільно з Хмельницьким обласним художнім музеєм провели для учнів 10 класу Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка квест-вікторину, приурочену 72-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


У ході заходу перевірили наскільки добре знає учнівська молодь історію рідного міста, зокрема в період нацистської окупації, історичні місця та пам’ятники Хмельницького, пов’язані із подіями Другої світової війни. Свою кмітливість та ерудованість школярі мали можливість проявити під час виконання квесту: чи то за назвою, чи за описом віднайти експонати, пов’язані із історією Другої світової війни. До прикладу, у музеї Проскурівського підпілля об’єктом пошуку був легендарний стілець із вмонтованим радіоприймачем, який використовувався підпільниками для таємного прослуховування інформації радіоінформбюро про події на фронті. 


Учні з захопленням виконували завдання квест-вікторини. На завершення заходу усі присутні вшанували пам'ять про загиблих під час Другої світової війни. Проведений захід сприяв популяризації історії міста Хмельницького та збереженню історичної пам’яті про події Другої світової війни.

Переглядів: 984 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024