| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-05-07, 00:09

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Вересень » 29 » Краєзнавчі дослідження Леоніда Западенка стали надбанням фондів нашого музею
11:40
Краєзнавчі дослідження Леоніда Западенка стали надбанням фондів нашого музею
Напередодні Дня міста наш музей отримав у дар від відомого краєзнавця, невтомного дослідника історії міста над Бугом та фотохудожника Леоніда Западенко документальний архів літературно-краєзнавчого проекту «Легенди старого Проскурова» - результат тринадцятирічної копіткої праці у архівних установах і не тільки, по крупицях зібраний з багатьох джерел, які осягають більш ніж півтора сторіччя історії Хмельницького та області.


У добірці зібрано чимало цікавої інформації, а також рідкісні фото, плани і зображення із першоджерел на яких вибудовується цілісна біографія Проскурова-Хмельницького.



Дякуємо нашому шановному краєзнавцю за цінну документальну збірку, яка незабаром стане доступною широкому загалу і у електронному вигляді.
Оцифровані копії «Легенд старого Проскурова» стануть у великій нагоді не лише дослідникам, студентам, учням та педагогам, але й всім тим, хто щиро цікавиться історією рідного міста. Дякуємо за цінне поповнення музейних фондів та зичимо наснаги та подальших краєзнавчих досліджень!
Переглядів: 126 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024