| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 18:59

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Березень » 24 » Художньо-історичний благодійний мікс з нагоди Дня визволення міста відбувся в музеї Проскурівського підпілля
17:01
Художньо-історичний благодійний мікс з нагоди Дня визволення міста відбувся в музеї Проскурівського підпілля

Днями з нагоди Дня визволення міста від нацистських окупантів у музеї Проскурівського підпілля спільно з Хмельницьким  обласним художнім музеєм було проведено одноденну виїзну виставку живописних робіт на військову тематику «Проскурів звільнено».

Проведення художнього військового вернісажу співпало з візитом до музею представників Хмельницького міського Центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, та вихованців Дитячого будинку Хмельницької обласної ради.

Присутні мали можливість ознайомитися з полотнами, присвяченими подіям Другої світової війни, авторами яких є відомі українські художники. Зокрема вдалим художнім обрамленням експозиції музею того дня стали такі сюжетні картини військової тематики, як «Проскурів звільнено» Леоніда Бессараби,  «Перев’язують пораненого партизана» Федора Коновальця, «А мати жде…» Володимира Леся.

На завершення завідуюча сектором  Віта Баранюк детально ознайомила гостей заходу з музеєм Проскурівського підпілля під час інтерактивної екскурсії його залами.


Школярі отримали можливість не лише побачити експонати часів Другої світової війни та почути про них багато цікавого, а й приміряти на себе образ підпільника або військового завдяки речовим експонатам з фондів музею.



Несподівано нова інформація про невмирущі подвиги проскурівських підпільників та дійсно яскраві враження винесли з художньо-історичного міксу цього благодійного заходу хмельницькі школярі.


Переглядів: 768 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024