| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 15:26

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Жовтень » 7 » Художніми «Враженнями» в музеї історії міста ділиться Галина Олійник
16:22
Художніми «Враженнями» в музеї історії міста ділиться Галина Олійник

Мистецька зала музею історії міста Хмельницького 6 жовтня радо приймала гостей дебютного персонального вернісажу хмельничанки Галини Олійник під символічною назвою «Враження». На виставці експонуються 30 живописних робіт, серед яких превалюють пейзажі та натюрморти, виконані в реалістичній манері з нотками імпресіонізму.


Привітати з важливою миттю в житті молодої художниці, яка, незважаючи на свій вік, вже встигла стати старшим викладачем кафедри рисунку та проектної графіки Хмельницького національного університету та викладачем Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» й досягти на цьому педагогічно-творчому поприщі чималих висот, прийшли її учні та колеги-викладачі, представники місцевої влади, музейники, поціновувачі художнього мистецтва. Галина Олійник з 2017 р. також виконує обов’язки директора наукового навчально-виробничого центру «Дизайн та мистецтво».


Успіхів і натхнення, обдарованих і талановитих учнів побажали Галині Олійник директор музею історії міста Галина Барабаш, директор ХДШМ «Райдуга» Олена Бондар, а спеціаліст І категорії управління культури і туризму Хмельницької міської ради Ганна Єрондаєва вручила авторці вернісажу подяку за організацію та проведення своєї першої художньої виставки з побажанням подальших творчих досягнень.






Музичним дарунком для гостей вернісажу стало звучання романсів Мендеса та Недбальського у виконанні гітарного дуету в складі викладачів Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга»  Анастасії Бідюк та Олександри Галкіної.


Сама Галина Олійник так  виокремлює особливості своєї творчої роботи: «Мистецтво стало для мене життєвими підвалинами. Ще змалечку я навчалася в школі мистецтв, а згодом у художній школі. Тому, коли постало питання вибору професії, я впевнена була, що вона буде пов’язана з мистецтвом. Для мене дуже важливим є свобода вияву творчого духу, що спрямована на усвідомлення краси, як вищої цінності. Усі мої творчі напрацювання вилились у виставку власних художніх робіт під назвою «Враження». Характерним для моїх творчих робіт є імпресіоністична манера письма».



Дізнатися про художницю та її творчість більше та вживу побачити полотна її талановитої кисті всі бажаючі мають змогу в мистецькій залі музею історії міста Хмельницького лише до 12 жовтня. Тому радимо поквапитися, аби встигнути  насолодитися насиченими сонцем і повітрям яскравими авторськими враженнями, втіленими в неймовірно затишні композиції, виконані в гармонійній авторській техніці реалістичного олійного та неолійного живопису з імпресіоністичними нотками талановитої хмельничанки Галини Олійник.




Переглядів: 969 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024