| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 07:26

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2016 » Березень » 15 » Відтепер своєрідним туристичним "маячком" музею буде оригінальний стріт-борд на Проскурівській
17:01
Відтепер своєрідним туристичним "маячком" музею буде оригінальний стріт-борд на Проскурівській
До більшої популяризації музей історії міста Хмельницького тепер  наближатиме і оригінальний стріт-борд на Проскурівській. 
Така його, можна сказати, модна останнім часом форма - а саме, розміщення принтованої візуальної інформації навколо дерева на найпопулярнішій з вулиць Хмельницького - одразу ж почала привертати до музею набагато більше уваги пішоходів та залучати до музею, відповідно, набагато більше відвідувачів. Адже, як виявилось, самого лише розташування музею в пішохідному центрі міста для успішного відвідування абсолютно недостатньо, як і недостатньо було музейної інформаційної вітрини, заглибленої в нішу при вході в музей, та невиразної офиційної музейної вивіски. Якщо до "невдалостей" додати ще й розташування експозиційних залів музею на 2 поверсі будівлі за адресою Проскурівська, 30, то цілком зрозуміло, чому невеличкий та невгамовний колектив музею історії міста Хмельницького не зупинився на існуючих популяризаційних позиціях, а пішов далі. Досліди в галузі зовнішньої реклами привели музейників саме до стріт-формату на статичному рівні зорової уваги. І, зізнаємося, цей своєрідний яскравий туристичний "музейний маячок" таки працює! :) Отже, ласкаво просимо! ;)  


Переглядів: 1080 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024