| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-07-27, 05:56

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Листопад » 18 » Активні учасники екскурсії міською радою отримали сувенірну проскурівську бону від музею історії міста
13:21
Активні учасники екскурсії міською радою отримали сувенірну проскурівську бону від музею історії міста

Понад годину тривала екскурсія міською радою, на яку разом з класними керівниками завітали учні двох п’ятих класів СЗОШ № 6. Керуючий справами Юлія Сабій показала школярам сесійну залу, розповіла їм про роботу міської ради, як обирається міський голова і його заступники, ухвалюються важливі для міста рішення. Наголосила, що вони мають бути свідомими громадянами, обізнаними у політичних процесах та розумітися у роботі органів місцевого самоврядування ще з юних років.

Традиційно п’ятикласників ознайомили з історією Хмельницького та будівлі міської ради. Активні учасники екскурсії, хто правильно відповідав на запитання працівниці музею історії міста Вікторії Папонової, отримали сувенірну проскурівську бону – відтворення грошової одиниці часів доби УНР, котра мала обіг лише у Проскурові у ті буремні та нестабільні роки, коли міським головою був Микола Сікора, у розробці науковців музею історії міста Хмельницького.



Хто знає, можливо, серед сьогоднішніх екскурсантів є і майбутні депутати, люди які будуть творити історію не лише міста, а й усієї держави.

Сучасна Хмельницька спеціалізована середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 пройшла довгий шлях і розпочала свою діяльність у 1937 році. Навчальний заклад вирізняється від інших тим, що школа - єдина в Хмельницькому, де поглиблено вивчається німецька мова, починаючи із першого класу. Сьогодні в СЗОШ №6 здобувають знання 648 учнів. Цей навчальний заклад потрапив до майже двох десятків шкіл України, які беруть участь в ініціативі "Школи – партнери майбутнього". Проект працює з 2008 року за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини.

Наступної п’ятниці міську раду відвідають п’ятикласники ЗОШ №14.

http://dev.khm.gov.ua/uk/content/aktyvni-uchasnyky-ekskursiyi-miskoyu-radoyu-otrymaly-suvenirnu-proskurivsku-bonu
Переглядів: 950 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024