| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 13:11

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2023 » Березень » 09


Щороку 9 березня українці по всьому світу святкують день народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя. Сьогодні музей історії міста Хмельницького презентує експозицію з фондів музею, присвячену великому Кобзарю, який став духовним наставником нашого народу і об’єднує різні покоління українців крізь століття і навіть континенти. 
Завдяки Тарасовій силі і мудрості слова про самобутню українську культуру знають в усьому світі.

Чи може бути зброєю українська автентика? Чи здатна бути непереможною українська краса? Уявіть сто жінок-берегинь, вбраних в українські строї, вроду та непереможність яких нескінченно посилюють автентичні прикраси-обереги – бісерні сузір’я сили, що випромінюють сяйво всесвіту української душі. Так, експонати персональної виставки автентичних українських прикрас народного майстра України Алли Учик «UKRAINIAN ART» здатні перетворити на оберегове військо сто жінок одночасно! Адже понад сотню автентичних ґерданів, намист, силянок, плетінок, криз, браслетів, стилізованих кольє, сережок, створених золотими руками сильної жінки, берегині українських народних традицій Алли Учик можна побачити у мистецькій залі музею історії міста Хмельницького.



І ми раді повідомити, що впродовж березня хмельничани і гості міста мають ексклюзивну можливість познайомитись із зібранням унікальних етнічних експонатів неймовірної краси у техніці бісероплетіння ‒ дивовижних українських автентичних жіночих прикрас, в яких закодовано прадавню українську оберегову силу. Зазначимо, що це лише чверть від усієї краси, створеної золотими ручками народної майстрині, адже за п’ять років вона встигла сплести з бісеру близько 400 прикрас!


Напередодні Дня українського добровольця музей історії міста Хмельницького спільно з Хмельницькою обласною бібліотекою для юнацтва провели для студентів Хмельницького університету економіки і підприємництва Годину національної гідності «Герої нескореної Батьківщини».

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024