| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 05:55

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2022 » Лютий » 22
Найбільший скарб народу – його мова. Українська мова унікальна, вона віддзеркалює душу народу, його історію. Протягом тисячоліть мова складалася, шліфувалася й передавалася нашими предками з покоління в покоління.





20 лютого 2022 року. Хмельницький вшановує Героїв Небесної Сотні і російсько-української війни. Вічна пам`ять і слава Героям, які віддали своє життя за Україну.



У ці пам`ятні лютневі дні ми детально відтворюємо доленосні події восьмирічної давнини, які стали символом боротьби за свободу та гідність. Вшановуємо своїх співгромадян, земляків, котрі в критичну для Батьківщини годину, коли загострилася боротьба за цивілізаційний вибір і майбутнє держави, виявили громадянську свідомість, патріотизм і мужність, ставши учасниками Революції Гідності, і тих з них, які пожертвували власним життям, відстоюючи незалежну, демократичну Україну і цінність людського права, гідності та самоповаги.
Їх назвали Героями Небесної Сотні. Вони стали для нас і для майбутніх поколінь уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, відстоюючи ідеали демократичної європейської України. І це – не просто високі пафосні слова.



Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024