| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 06:50

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 15


14 лютого в рамках співпраці музею історії міста Хмельницького з Національною академією державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького для дружньої делегації з Республіки Білорусь працівниця музею історії міста Хмельницького провела атмосферну екскурсію містом.
Представники керівного складу інституту прикордонної служби Республіки Білорусь ознайомились з атмосферними принадами затишного центру міста Хмельницького, зокрема з його пішохідною частиною. 
Білоруські гості також виявили бажання в ході пішохідної екскурсії ознайомитись з експозицією єдиного в Україні музею-студії фотомистецтва, де й зробили на згадку про цей пізнавальний захід колективну світлину. 


Днями в рамках проведення в Хмельницькій гімназії № 2 загальношкільного батьківського уроку як профорієнтаційного заходу для майбутніх цьогорічних випускників до гімназистів навідалась працівниця музею історії міста Вікторія Папонова, яка поділилася з ними тонкощами роботи в історичному музеї, розповіла про свою екзотичну для більшості професію - хранитель фондів музею. 




16 лютого о 15:00 в приміщенні музею історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) відбудеться відкриття виставки військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі» хмельничанина Геннадія Совви. На виставці буде представлено масштабні моделі військової техніки часів Другої світової війни у відповідному антуражному оточенні.




Існують дати в житті кожного поселення, кожного міста або селища, які роками-десятиліттями бентежать людські розуми, розбурхують суперечливі почуття, сплескують тривогу, обурюють та викликають до себе своєю заплутаністю все більший інтерес не лише  істориків, а й пересічних громадян. Не оминула трагічними подіями непохитна Кліо в плетінні сувою долі й наше місто. Сьогодні згадаємо про масштабний погром, який стався в Проскурові 99 років тому.
Відтак, до вашої шановної уваги стаття з циклу "Уроки Історії" - "Проскурівський погром".



Книга відгуків часто-густо може розповісти про заклад навіть більше за самих працівників цього закладу. Та й немає мовних меж і кордонів для цієї книги, що поступово пишеться роками - від відгуку до відгуку. І зустрінути тут можна і англійську, і російську, і німецьку, і японську, і іврит, і навіть перську. А найменші відвідувачі висловлюються мовою малюнку.



Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024