| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 07:40

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2016 » Травень » 6 » "Земний уклін тобі, ветеране!"
11:26
"Земний уклін тобі, ветеране!"


















«Нелегке наше сьогодення не може заступити радості найвеличнішого травневого свята Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день залишиться для нас назавжди затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближали, як могли, люди, яким було дуже нелегко в ті воєнні роки і яким найважче сьогодні. Саме ветеранам війни, тим, кому пощастило дожити до світлого Дня Перемоги, пройшовши через жорстокі битви, і присвячено цей урок мужності», – зазначила завідувач сектором музею історії міста Хмельницького В. В. Баранюк. 





























Під час заходу учні прослухали цікаву та змістовну розповідь про трагічні події Другої світової війни від голови Хмельницької міської організації ради ветеранів України –Садикова Муніра Мухамедовича. 























Також на заході було переглянуто презентацію про визволення України від нацистських окупантів «Визволителі нашого краю», учні ділилися спогадами своїх прадідусів і прабабусь про страшні роки окупації. Приємним моментом уроку мужності стала велика кількість запитань допитливої учнівської аудиторії, що торкалися причин поразок і великої кількості загиблих з боку радянських військ, відповідних втрат із боку інших держав тощо.














На завершення заходу учні та усі присутні ознайомилися із експозицією музею Проскурівського підпілля, зокрема оглянули житлову кімнату підпільників, обладнану в стилі 1930-1950 рр. ХХ століття, яка вразила усіх присутніх своїм реалістичним стилем та цікавими експонатами.






























Такі виховні години є невичерпним джерелом патріотизму, любові до своєї рідної землі  та свого народу. Ми всі маємо бути гідними високого подвигу Перемоги. Адже тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього.

Переглядів: 1120 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024