| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Ср, 2024-04-24, 04:19

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2010 » Травень » 4 » Виставка живопису та вишивки Марини Вербицької та Світлани Колесник "Вишиванка"
22:19
Виставка живопису та вишивки Марини Вербицької та Світлани Колесник "Вишиванка"
19 квітня музей історії міста Хмельницького радо приймав гостей, які завітали на відкриття першої персональної виставки двох молодих хмельницьких мисткинь Марини Вербицької та Світлани Колесник.

Цікавий творчий світ художниць, які вперше виставили на розсуд публіки понад сорок робіт, був оригінально поданий завдяки вдалому поєднанню сучасних форм презентації та відтворенню українських національних автентичних традицій.

Гості мали змогу побачити оригінальний відеоперфоменс, який передував перегляду робіт. 10-хвилинний відеофільм викликав несподівано глибокі емоції у присутніх та налаштував їх на особливий настрій сприйняття творчого доробку мисткинь.

Особливого національного шарму й колориту та по-справжньому святкового занурення в українську народну казку від Марини Вербицької та Світлани Колесник додав фоновий а капельний спів гурту "Берегиня" та виступ хмельницьких бандуристок.



Збереження автентичності виконання народних музичних творів було своєрідним акцентом відкриття виставки, відтіненням цього особливого світу українськості та любові до усього рідного двох авторок, яким вдалося органічно і взаємно доповнити власну творчість участю в цьому спільному тематичному проекті.



Виставка працюватиме до 7 травня.

Детально про художниць читайте тут.
Переглядів: 1498 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024