| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 15:50

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Відтепер найкмітливішим екскурсантам - ексклюзивне запрошення на 3d-подорож
17:34
Відтепер найкмітливішим екскурсантам - ексклюзивне запрошення на 3d-подорож

Минулої п'ятниці, 2 лютого, вперше в 2018 році поновилася гарна традиція, започаткована півтора роки тому. До Хмельницької міської ради на екскурсію завітали школярики: цього разу - п’ятиклашки Хмельницької СЗОШ №21, де вперше найактивніші отримали від гіда-екскурсовода - працівника музею історії міста Хмельницького - не лише сувенірну проскурівську бону, а й ексклюзивне запрошення на безкоштовну віртуальну мандрівку містом з висоти пташиного польоту за допомогою такого сучасного гаджета, як 3d-окуляри.


Традиційно школярів ознайомили з історією старовинної будівлі міської ради, показали галерею з портретами колишніх керівників Хмельницького. 


Хранитель фондів музею історії міста Хмельницького Вікторія Папонова у ході екскурсії ставила дітям цікаві запитання на кмітливість та знання історії рідного міста.


Найактивніші отримали запрошення на 3D мандрівку до музею історії міста. Нещодавно музей отримав 3D окуляри у рамках проекту «Небесний Проскурів».


Відтепер відвідувачі цього музею та ще п’яти закладів культури міста мають можливість побачити Хмельницький з висоти пташиного польоту.

Про місцеве самоврядування школярам у сесійній залі розповіла керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій. 


Школярі детальніше дізналися, які поняття і процеси криються за такими словами: «каденція», «виборча дільниця», «агітація», «депутат» тощо. Діти обрали серед  однокласників міського голову, його заступників, секретаря міської ради. Також спробували себе у ролі депутатів, посиділи на їх робочих місцях у залі. Слід зазначити, що сьогоднішній «міський голова» відзначився неабиякою оригінальністю, оскільки запропонував на посаду секретаря міської ради не когось з однокласників, а свою учительку.


Наступними гостями міської ради стануть учні НВК №6. Цей навчальний заклад шляхом жеребкування визначили сьогоднішні екскурсанти.



Переглядів: 953 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024