| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 14:06

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Про Проскурів у Другій світовій війні дізналися школярі з нагоди відзначення Дня визволення України
15:58
Про Проскурів у Другій світовій війні дізналися школярі з нагоди відзначення Дня визволення України

З нагоди 73-ої річниці визволення України від нацистських окупантів музей Проскурівського підпілля провів музейний урок-лекцію для учнів 11 класу ЗОШ № 12 міста Хмельницького.


На заході завідувач музею В. Баранюк представила краєзнавчу мультимедійну лекцію «Проскурів у Другій світовій війні: гіркота втрат і радість звільнення», в якій розповіла школярам про окупацію міста, підпільно-партизанський рух опору, визволення Проскурова та України від нацистів. Матеріал лекції був цікавий та пізнавальний, ілюструвався слайдами, які учні під час уроку активно обговорювали, ставили питання. Таким чином, лекція набула інтерактивного характеру.


Також у кабінеті історії школи музейники разом із вчителем історії підготували тематичну міні-експозицію «Проскурів у роки Другої світової війни», в якій представили книги та музейні експонати, присвячені подіям Другої світової війни та визволенню України і міста Проскурова від нацистів. На завершення уроку-лекції одинадцятикласники переглянули кінохроніку «Звільнення Проскурова».


Загалом захід проходив у теплій, патріотичній атмосфері та сприяв закріпленню знань учнів із історії України.



Переглядів: 804 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024